fbpx

Ženski team building

Kako je jučer bio dan žena, odlučili smo se danas napisati jedan članak posvećen upravo nama – ženama. Nije tipično ženski, nije pun stereotipa, ali je pun zabavnih ideja kako organizirati team building na kojem su samo žene (Iako vjerujemo da će se svidjeti i muškarcima).

Streličarstvo ili rukovanje nekim drugim oružjem

Da, čudna prva ideja. Ili možda nije? Iako se oružje većinu puta veže upravo za muškarce, tko kaže da nama ženama nije zanimljivo rukovanje istim, ili da bi možda bile gore u tome od muškaraca? Postoje razne opcije organizacije ovakvog team buildinga – od streličarstva, streljaštva, bacanje sjekira… Opcije su razne. 😊

Uživanje u glampingu

Danas postoji sve više opcija za glamping. Dosta ih se otvorili na području RH, ali ima i nekih jednako zanimljivih u blizini naše granice. Odlučite se za one koji imaju u svojoj ponudi spa centar, jezero na otvorenom, aktivnosti koje će vas opustiti, one s tematikom čokolade… Zaista su mogućnosti razne!

Spa day

Da, da… Znamo da je ovo tipično ženski team building, ali zašto komplicirati kad može biti tako jednostavno. I tako opuštajuće. I tako dobro! Rezervirajte jednodnevne aranžmane u raznim spa centrima ili se odlučite za dvodnevne aranžmane. Sigurni smo kako niti jedna žena ne bi odbila ovakvu ponudu.

Radionica koktela

Svaka žena ima nekoliko stvari na koje je slaba, a vjerujemo kako je jedna od njih upravo radionica koktela, vinska radionica ili bilo koja radionica kojoj je glavna tematika alkohol. Opustite se, naučite nešto  novo i budite spremne za svoj slijedeći kućni party na kojem ćete zadiviti sve svoje goste novo stečenim znanjem.

Kulinarska radionica

Novi kolačići ili nešto konkretnije? Izbor je na vama! Danas imamo već jako puno kulinarskih radionica koje su specijalizirane upravo za ovakav tip team buildinga. Ugodno s korisnim nikad nije bila loša opcija, zar ne? 😊