fbpx

Trendovi koje event manageri mogu posuditi od organizatora vjenčanja iz 2020. godine

Očekivano, okupljanja na otvorenom i mikro vjenčanja u blizini kuće bili su veliki trendovi, no pojavili su se neki drugi uvidi koji se mogu primijeniti na sve vrste događaja, uključujući načine na koje parovi rade sa svojim organizatorima i komuniciraju s gostima. Pročitajte više ključnih trendova, koje smo primijetili, a koji će biti popularni 2021. godine.

1. Rezervirajte izoliranu lokaciju.

2020. godine farme i izolirane lokacije bile su najpopularnije mjesto vjenčanja, odmah nakon domova parova (posebno njihovih dvorišta). Budući da se okupljanja u zatvorenom suočavaju sa strožim ograničenjima nego što su vanjska mjesta i dvorišta, više parova se odlučilo upravo za takve lokacije. Organizatori takve lokacije mogu predložiti i svojim klijentima koji planiraju proslave koje su povezane s njihovom tvrtkom – jer zašto ne?

2. Zakažite video sastanke s klijentima.

Prema istraživanju WeddingWire, jedna trećina parova koristila je internetske chatove za komunikaciju sa svojim dobavljačima, dok je 32% zakazalo video sastanke – što je 15% više u odnosu na 2019. Sve je rečeno. Štedite novac i vrijeme a sastanke i dalje održavate efikasnima.

3. Planirajte hibridni događaj.

Iako su neki parovi išli na potpuno vjenčanje samo sa Zoomom, 43% parova planiralo je vjenčanje u hibridnom stilu, dodajući virtualnu mogućnost ili mogućnost streaminga na svoje malo, sigurno druženje. Kao što smo vidjeli kod korporativnih događaja, gosti će očekivati ​​virtualnu komponentu koja ide prema naprijed, čak i nakon što nam se dozvoli ponovno osobno okupljanje.

4. Podignite F&B.

Jedna od prednosti manjeg broja osoba je ta što se planeri mogu razmetati se ljepšom hranom kako bi nahranili manje gostiju. Trećina parova povećala je i ugostiteljsko osoblje radi dodatnih zdravstvenih i sigurnosnih mjera. Iskoristite manje osoba za više kvalitetnijih poklona, bolju ponudu hrane ili skuplje opcije koje si inače ne bi mogli priuštiti.

5. Igrajte se proporcijama.

Da biste ispunili mjesto i potaknuli fizičko distanciranje, postavite prevelike cvjetne aranžmane poput bujne kulise ili cvjetnih lustera. Uz to, razmislite o korištenju rasvjete kako biste se u velikom, djelomično praznom prostoru osjećali ugodnije.