fbpx

Spajanje online i on-site evenata

Sa sve više hibridnih evenata koji se rade u zadnjih nekoliko mjeseci, event manageri diljem svijeta su se našli u situaciji u kojoj kreiraju 2 eventa kao jedan, te im je izazov pronaći pravu spojnicu između te dvije vrste evenata. Upravo zato, smatramo kako je idealan način za spajanje obje publike upravo – poklon vrećica koju dobivaju sudionici i online i offline evenata.

Poklon vrećice na eventima mogu uključivati:

  • Craft zalogaji i pića
  • Personalizirane brendirane poklone
  • Sitne poklone brendirane logom sponzora ili eventa
  • Personaliziranu bilješku

Premošćivanje jaza između virtualnog i osobnog

Iako event manageri kreiraju različite programe, različita iskustva, različite wow trenutke za online i on site događanja, poklon vrećica je ono što je zajedničko svim posjetiteljima. Vaši online polaznici ostat će iznenađeni ovim znakom pažnje, a to je idealan trenutak da se osjete kao polaznici koji su s vama na lokaciji.

Promišljeno i tematski

Ako planirate hibridni događaj na tropskom mjestu, vaši virtualni polaznici već će doživjeti FOMO (Fear of missing out). Umjesto da samo pošaljete majicu za konferencije, dopustite si razmišljati izvan okvira i donijeti tropsko iskustvo u njihove domove. Kutiju brendirajte u bojama konferencije, nekom tropskom dizajnu, a unutra smjestite shaker za koktele mojito, tematski pribor za piće, prigodne grickalice i personaliziranom porukom u kojoj im zahvaljuju na dolasku.

Stvaranje dosljednog iskustva

Dok virtualni sudionici primaju svoje kutije na kućnom pragu, on site sudionici mogu dobiti svoju kutiju u  hotelskoj sobi ili na stolu za registraciju. Svi sudionici, bilo virtualni ili on-site, uživaju u personaliziranim poklonima, a organizatori događaja mogu biti sigurni da svi koji sudjeluju u njihovom događaju dijele isto iskustvo.