fbpx

Team building

Iako je polako počela zima, team building je još uvijek ostao aktualni event u našem portfelju koji poduzeća traže. Naravno da se opcije smanjuju zbog vremena, ali ponekad se poduzeća odluče za team building na otvorenom, bez obzira na zimu I hladnoću. Nakon takvog team buildinga se bolje spava. 😊 Ideje su iz tog razloga nepresušne – što zbog unutarnjih opcija, što zbog vanjskih. Evo nekih od njih:

Escape room

Čak niti nakon nekoliko godina koliko su prisutne kod nas, escape room team building ideje nisu izgubile na popularnosti. Soba, 5-7 igrača koji pokušavaju riješiti njene zagonetke i skrivene poruke u zadanom vremenu zacjelo su recept za zbližavanje članova tima za koji je poželjno da sadrži ljude koji ne rade blisko u jednom poduzeću kako bi se međusobno upoznali.

Kuglanje

Popularnost kuglanja u slobodno vrijeme pretočilo se u vrijeme opuštanja s kolegama. Zabava, opuštena atmosfera, vješti i ne baš toliko vješti kuglači su sve što vam je potrebno za jedan opuštajući team building. Čak i oni najveći skeptici su nakon ovakvih team buildinga ostali ugodno iznenađeni!

Adrenalinski park

Adrenalin, prepreke koje smo prelazili kao mali ili malo veći, zadaci ili zamke koje morate rješavati uz pomoć drugih kolega zacijelo su formula koja će ostati u sjećanju vaših zaposlenika. Taktiziranje onih koji inače to ne rade i vodi ih van zone komfora u kojoj se nalaze ponekad mogu značiti spoj ugodnog i korisnog. Zabavite se na svježem zraku, a kasnije počastite na finoj večeri ili ručku! Vaši zaposlenici će zasigurno biti zadovoljni.

Igre na otvorenom

Ovaj tip team buildinga je predviđen za malo duže trajanje (ne samo nekoliko sati). Odlazak van Zagreba i dolazak na lokaciju team buildinga, kućica u kojoj možete uživati ali i veliki vanjski prostor na kojem se mogu organizirati različiti tipovi igara na otvorenom pomoću kojih će vaši zaposlenici vježbati međusobno povjerenje i suradnju svakako su dobar izbor. Nakon cjelodnevne animacije zabavite se uz večeru i domaću hranu te tek sutradan krenite prema Zagrebu i povratku u svakodnevnicu.

ZOETIC metoda

Ova metoda je trenutno jedna neistražena metoda team buildinga. Misija ZOETIC metode je pomoći vama i vašem timu da osvijestite sebe i druge oko sebe, te vam pružiti praktična, primjenjiva i korisna znanja i vještine u kreiranju odnosa koje ćete moći koristiti u privatnom i poslovnom životu.

Zaintrigirani ste? Javite nam se kako bismo vam organizirali jedan od navedenih team buildinga I kako biste ojačali vaše timove te tako i unaprijedili poslovanje svog poduzeća.