fbpx

Novi i inovativni način event brandinga

Za svaki event, mnogi klijent žele učiniti onaj wow efekt na svom eventu ali ponekad se toliko fokusiraju na stvari koje su običajne da zaborave priliku za brendiranje cijelog eventa na potpuno nov način kao i njegovu personalizaciju koja će svakako izazvati uzdahe kod svih posjetitelja.

Određivanje palete boja ili teme eventa su uobičajni načini personalizacije svakog eventa ali se još uvijek propušta prilika prilagodbe eventa i njegovog izgleda svakom klijentu. Neki od uobičajenih primjera personalizacije poput pozivnica, dekoracije ili čak i postava dvorane nisu više jedini načini kako treba raditi personalizaciju.

Brendiranje namještaja, tepiha, tkanine ili čak izrada skulptura od neobičnih rješenja uvijek mogu podići vaš event na novu razinu! Uz njih, stalci, izrada loga od različitih materijala ili pojedinog proizvoda uvijek su pravi smjerovi u kojima treba krenuti.

Naravno, nismo zaboravili niti na održivost i u ovoj priči. Ako se napravi nešto od prije navedenog, uvijek može krasiti vaš prostor i nema potrebe za stvaranjem dodatnog otpada!

Odlučite se za nešto novo, nešto što će izazvati wow efekt i nešto što nitko drugi nije vidio! U nastavku vam donosimo nekoliko ideja kako to može izgledati.