fbpx

Jesenski eventi

Kao što svi znamo, uvijek je nekako teško zamijeniti ljetne dane pune sunca s onim jesenskim, većinom začinjenima kišom i oblacima. Kišno i oblačno vrijeme je najbolje vrijeme za prštave boje – žutu, narančastu i crvenu! Upravo iz tog razloga, veselimo se jesenskim eventima, punim raznih boja koje će nas obradovati i učiniti jesen zanimljivijom i lakše podnošljivom.

U nastavku vam donosimo nekoliko ideja jesenskih evenata kako biste mogli odabrati neki za sebe. Ako ne s nekim povodom, barem da si uljepšate ove jesenske dane:

Halloween party

Prvi u nizu običaja koji smo prihvatili iz Amerike. Iako nije naš, dosta su česte teme evenata upravo povezane s ovim danom. Narančasta i crna boja se vide u dekoracijama, desertnim stolovima i dodatnim elementima koji svaki event čine posebnim i personaliziranim.

Hello Autumn party

Ovaj event je jedan od najmanje zastupljenih na ovoj listi, ali nepravedno. Kad prođu sunčani dani i krenu kiše i ružno vrijeme, svi se žele sklupčati pod dekicu uz topli čaj/kavu/čokoladu u rukava i uz tv ili dobru knjigu. Zašto u tom trenu ne proslaviti prije nego li dođe zima i vanjski partiji više neće biti prvi izbor? Nema ništa bolje uz večer oko velikog plamena, uz svjetlost lampica i miris jeseni u zraku!

Dan zahvalnosti party

Iako kod nas nije dan koji se slavi kao u Americi, Dan zahvalnosti je nerijetka inspiracija za mnogobrojne jesenske evente. Bundeve, purica, kukuruz i mnogobrojni umaci i fini deserti uključuju se u večere, dekoracije te uređenje obiteljskih večera koje se organiziraju povodnom ovog dana.

Oktoberfest party

Ne morate odlaziti u Njemačku kako biste uživali u krigli hladne pive! Od kad je osnovan 1800-ih, Oktoberfest je postao popularan diljem svijeta. Iako nije lako organizirati tako veliki festival kojeg na godišnjoj razini posjeti 6 milijona ljudi, uvijek se možete odlučiti za njegovu malu varijantu u krugu prijatelja i obitelji! Nije ispijanje piva jedino što možete raditi na takvom eventu – razne igre, natjecanja, kvizovi i glazba su također sastavni dio ovakvih evenata.

Rođendanski jesenski party

Ako ste rođeni u jesen, kao i ja, ovo je jedan od obveznih parija koje možete organizirati (ili prepustiti nama organizaciju 🙂 ). Iako ljudi nerijetko žele da tema njihovih rođendana predstavlja nešto što im posebno znači u životu, ponekad to nije slučaj. Tada na snagu stupaju jesenske boje, hrana i personalizirane dekoracije koje će svakoga ostaviti bez daha.

Svako godišnje doba ima svoje specifičnosti koje mi organizatori pokušavamo iskoristiti kako bismo vaše evente učinili nezaboravnima i personaliziranima, ali i inspirativnima za vaše goste. Ukoliko trebate pomoć u ostvarenju ovakvih partija, tu smo uvijek za vas! 🙂