fbpx

Kako, unatoč pandemiji, proslaviti kraj ove 2020. godine

Vjerujem da svi jedva čekamo kraj ove jedne veoma čudne i nepredvidive godine u kojoj su nam uveli pojam „novo normalno“, koji nam se, budimo iskreni, uopće ne sviđa. Istina je da smo u ovoj godini naš fokus preusmjerili na neke druge prioritete, da smo se posvetili drugim vrijednostima, zasigurno naučili mnogo novih stvari i stvorili puno sjećanja od kojih neka zasigurno želimo zaboraviti. Ali neka ćemo dugo čuvati u svojim glavama. Upravo zato sam se odlučila ove srijede napisati popis stvari koje možemo raditi bez obzira na cijelu situaciju koja trenutno vlada i bez obzira na ograničenja koja su svuda oko nas.

  • DIY izrada božićnih ukrasa s našim najdražima – izradite božićne ukrase od materijala koji već imate – reciklirajte! Takvi božićni ukrasi mogu biti veoma kreativni i zanimljivi a istovremeno činite dobro djelo za planetu.

  • Izrada personaliziranih poklona koje ćemo poklanjati za Božić – ova godina je nekako sva u DIY projektima i to apsolutno podržavamo! Zašto bi najbolji božićni pokloni bili oni kupljeni i oni koji koštaju jako puno, pogotovo u trenucima u kojima se nalazimo? Poklonite svojim najbližima nešto od srca, i vjerujte mi, taj poklon će dulje pamtiti.

  • Virtualni koktel party s koktelima posebno osmišljenima za tu svrhu – Dogovorite se da svatko osmisli jedan recept za koktel i podijelite ga s drugima. Možete čak otići i toliko daleko da svima prisutnima pošaljete i male paketiće koji sadržavaju točno određene sastojke za vaš koktel i točne količine. Tko to ne bi volio, zar ne? (Napomena – Ova ideja je samo za one 18+ 😊 )

  • Virtualna zajednička izrada kolača – dogovorite se jedno popodne, namjestite kamere i laptope i bacite se u izradu božićnih kolača. Bez obzira što je virtualno, vjerujte nam, možete se odlično zabaviti.

  • Online Secret Santa – izvucite imena i pošaljite svakome ono što ste za njega kupili ili još bolje napravili, te svoje poklone otvarajte svi zajedno. Zabava je zagarantirana! Ukoliko se odlučite na verziju bez slanja poklona, dogovorite se za digitalne poklone – npr. bon za zagrljaj kad sve ove mjere popuste? 😊

  • Kreativna digitalna čestitka – iako smo u izolaciji, to nije vrijeme da prestanemo biti kreativni. Snimite se, složite skupinu videa na hrpu i pošaljite dragim ljudima! Ne samo da će im biti drago, već će imati trajnu uspomenu koju mogu pogledati u bilo kojem trenutku. 😊