fbpx

Fleksibilni planovi, platforme i opcije u budućnosti

Događaji s virtualnim pogonom vratili su event industriji život kad je pandemija prvi put zahvatila cijeli svijet. Kao rezultat toga, i s povratkom osobnih događaja, fleksibilnost i doseg virtualnog u kombinaciji s osobnim okupljanjima utemeljili su uspon hibrid-koncepta koji je spreman dobiti na snazi kao primarna strategija za dominaciju u 2022.

Pandemija koja je u tijeku, međutim, izgleda da ima druge planove. Kako se bliže hladniji mjeseci jeseni i zime, a COVID osvaja grčku abecedu, fleksibilnost događaja – u planovima, platformama i mogućnostima sudjelovanja – bit će pravi ključ za događaje u budućnosti.

Fleksibilni planovi zahtijevaju nefleksibilno planiranje. Da biste ostali spremni, morate donijeti odluke, primjerice kako ćete naplatiti opciju prelaska na virtualno događanje? Kako ćete vratiti novac koji ste uložili u fizički event? Imate li virtualnu tehnologiju? Jesu li vas vaši sponzori spremni podržati? Jeste li se odlučili za virtualne alate za angažman?

Evo nekoliko ključnih značajki koje trebate potražiti pri kupnji rješenja za upravljanje događajima:

  • Prilagođavanje: od landing stranica i emailova do tijeka registracije i URL -a prilagođene mogućnosti su neophodne.
  • Registracija: Jednostavan proces registracije je veoma bitan čimbenik korisničkog iskustva kojem se trebate prilagoditi
  • Korisnička podrška: Tko se želi nositi s tehničkim komplikacijama tijekom događaja? Očigledan odgovor je nitko. Prilikom odabira platforme pobrinite se da nudi korisničku podršku koja će vas upoznati sa softverom i pomoći u rješavanju problema.
  • Integracija: Pronalaženje platforme koja radi s vašim omiljenim alatima uvelike će vam olakšati život i planiranje događaja.
  • Marketing: Opcijom prilagođenih emailova, automatizacije i analitike te izvještavanja, možete maksimalno povećati svoje marketinške napore prije, tijekom i nakon događaja.
  • Istaknute značajke: Ključna komponenta virtualnih događaja u današnje vrijeme su značajke wow-faktora koje natjeraju sudionike i organizatore događaja da zapamte iskustvo. Postoje razne opcije poput poput 1: 1 chata i sastanaka, breakout soba, lounge zona i sl.

Budućnost je tu -koliko god ona bila neizvjesna, događaji će se nastaviti. Bez obzira na to je li događaj love, hibridni ili virtualni, važnije je nego ikad imati jedinstvenu platformu koja će odgovarati svim vašim potrebama, tako da se s lakoćom možete prebaciti u isto vrijeme, a da pritom isporučite događaj za pamćenje. Planirajte unaprijed i uživajte u ovom procesu!