fbpx

Neka baloni ne budu “samo baloni” na eventima

Nakon prošlotjednog pokrivanja dekoracije evenata balonima s područja održivosti, ovaj tjedan ćemo vam  pokazati kako baloni ne moraju biti “samo” baloni na eventima. Postoje mnogi načini da se postigne efektna dekoracija s balonima. Sve što je potrebno je malo mašte vašeg event managera.

Zidovi ili stropovi od balona

Danas se s balonima možete poigrati na razne načine. Upravo zato, baloni se mogu koristiti za prekrivanje stropova ili za rađenje efektnih zidova koji će zasigurno postati centralno mjesto za fotografiranje na vašem eventu.

Instalacije uklopljene u prostor ili animaciju na eventu

Ponekad je potrebno samo malo kako bi se vase središnje mjesto na eventu koje želite istaknuti podignulo na skroz novu razinu. Ovo su neki primjeri:

Dekor povezan s temom eventa

Od brendiranja, preko tiska loga ili poznatog dezena na balone, pa sve do balona koji predstavljaju temu eventa ili paletu boja vase nove kampanje! Baloni mogu pomoći u ponekad nezamislivim situacijama.

Billboard od balona

Da, dobro ste pročitali. Postoje poduzeća čiji su event manageri razmišljali izvan okviran. Kad svojim event managerima to dopustite, možete se iznenaditi rezultatom.

Natpisi od balona

Uz stare dobre natpise od slova od balona, postoje I oni kreativniji natpisi koji će oduševiti vase posjetitelje:

Inkorporiranje balona u program eventa

Ne znate kako bi posjetiteljima učinili tombolu ili dražbu zanimljivijom? Mi znamo! U balone stavite natpise s nagradama I nakon donacije svaki posjetitelj može odabrati svoj balon u kojem će pronaći nešto za sebe! 🙂

Lukovi, buketi, skulpture I centralne figure

Mislim da navedeno ne treba dodatno opisivati. Zanimljiv način izrade lukova, bukota od balona ili figura zaista nema granicu!