fbpx

5 razloga za prihvaćanje održivih izložbenih prostora na sajmovima

Održivost je sve popularniji koncept u poslovanjima poduzeća koja su osviještena i žele doprinijeti kvalitetnijoj budućnosti budućim generacijama. Upravo iz tog razloga, kod organizacije evenata bitno je obratiti pažnju na detalje, bez obzira tko je klijent i koja je vrsta eventa, kao i o kojoj se veličini eventa radi. Upravo zato smo se odlučili izdvojiti 5 razloga zašto bi organizatori na svojim sajmovima trebali koristiti upravo održive konstrukcije kako bi pridonijeli održivom konceptu eventa.

Održiva opcija koja je često i budget friendly opcija

Jednom kad se kupi konstrukcija, ona se ne baca već se koristi stalno iznova. Upravo zato je bitno kupiti izdržljivu konstrukciju, a istovremeno održivu opciju iste. Kako bi optimizirali troškove još i više, bitno je kupiti prilagodljivu konstrukciju koja može zadovoljiti vaše potrebe, bez obzira o kojoj se veličini izložbenog prostora radi.

Jednostavno skladištenje

Održive opcije popit kartona ili posebnih izdržljivih materijala koji se koriste za ove prilike garantiraju vam jednostavno skladištenje pošto su ti materijali upravo i namijenjeni za višestruku uporabu ali i prilagodbu vašim željama.

Fleksibilnost

Manje plohe koje zajedno mogu stvoriti veću, kao i različiti oblici ploha kojima možete izgraditi oblik koji želite svakako su samo jedni od primjera fleksibilnosti ovakvih konstrukcija. Na vama je samo da zamislite što trebate. ?

Mogućnost brendiranja

Kako bi se brendirale održive plohe, prednost se uvijek daje održivoj dekoraciji, na temu koje možete pronaći i veliku galeriju u našoj Riznici znanja. Upravo takvi spojevi oduševljavaju vaše posjetitelje i pružaju im ono dodatno zadovoljstvo, wow efekt i iskustvo doživljaja nečega što ne bi doživjeli da nisu došli na vaš event.

Bezbrojne mogućnosti i kreativnost koja dolazi do izražaja

S brojnim načinima oblikovanja modularnih sistema koji su održivi, kreativnost nema granica. Prilagodite svaki izložbeni prostor njegovom izlagaču kako bi postigli vrhunsko zadovoljstvo svakog od njih, a vaš event podigli na viši nivo.