fbpx

5 načina kako da vaš proces registracije bude zanimljiviji

Nema ničeg boljeg od uzbuđenja kada konačno vidite kako događaj napokon dobiva onaj oblik u kojem ste ga zamišljali, posebno onaj događaj koji ste planirali mjesecima. Održavajte visoku energiju od samog početka postavljanjem atmosfere pri prijavi! Iskoristite ove ideje kako biste ubrzali proces i brže doveli goste na vrata.

1. Postavite stolove za registraciju na više lokacija

Umjesto registracije događaja na jednom mjestu, pokušajte postaviti nekoliko stolova na različitim lokacijama. Na primjer, stvorite čvorište u svom hotelu kako biste sudionicima omogućili pristup ranoj prijavi. Gostima će se svidjeti mogućnost rane prijave i smještaja.

2. Surađujte s hotelom kako biste ručno dostavili registracijske pakete

Neka članovi hotelskog osoblja predaju registracijske pakete izravno sudionicima prilikom prijave ili dogovorite s njima da ih dostave izravno u sobe sudionika prije događaja. Rano davanje akreditacija, poklon vrećica i materijala događaja gostima siguran je način da se skrate redovi za prijavu.

3. Smanjite dodirne točke slanjem registracijskih materijala na kućnu adresu ili još bolje u digitalnom obliku

Umjesto da koristite stolove za registraciju, pokušajte sudionicima dostaviti osnovne stvari za događaj poštom prije događaja. Vaši će sudionici zabilježiti trud i kreativnost koju ste uložili u kreiranje odabranog paketa samo za njih. Možete čak uključiti i dar iznenađenja kako biste dodali osobni pečat događanju

4. Iskoristite QR kodove i digitalnu prodaju karata kako biste ubrzali redove za prijavu jednostavnim skeniranjem

Recite zbogom nepotrebnom bacanju papira! Softver za online registraciju događaja i digitalna prodaja ulaznica omogućuje vam slanje broja potvrde, jedinstvenog ID-a ili pojedinačnog QR koda sudionicima e-poštom i pojednostavljenje registracije jednim pritiskom na gumb. Gosti se također neće morati brinuti da će izgubiti ispisanu kartu prije dolaska.

5. Napravite više redova s jasnim natpisima kako biste razrijedili gužve

Upotrijebite natpise, bannere koji se izvlače i brendirane pokrivače za stolove kako biste pomogli gostima da se snađu na vašem događaju. Označite kako su redovi registracije podijeljeni (npr. po imenu, prezimenu, nazivu tvrtke itd.)