fbpx

3 savjeta koja će vam pomoći kod organizacije hibridnih evenata

Organizacija i provođenje uspješnog hibridnog događaja nije kvantna fizika, ali zahtijeva promišljeno planiranje i izvršenje. Evo tri stvari koje treba uzeti u obzir pri pokretanju hibridnog događaja.

1. Angažman

Danas se uspjeh nekog događaja može, djelomično, mjeriti njegovom razinom angažmana, što ga čini jednom od najkritičnijih komponenti organiziranja događaja. To znači osigurati da gosti imaju dovoljno prilika za umrežavanje, bilo da su sudionici kod kuće ili osobno prisustvuju događaju.

Angažman prije nego što događaj uopće počne, izvrstan je način da izgradite iščekivanje i povežete se s publikom putem ciljanih e-poruka i društvenih mreža. Osim toga, dajući osobnim gostima mogućnost da se samostalno prijave po dolasku na događaj putem tehnoloških elemenata koje ćete osigurati na događaju, događaju se daje dodatni impresivan element.

Tijekom događaja, uključivanje sudionika u igre, nuđenje Q&A dijela s govornicima, ankete ili razgovori uživo dobri su načini za privlačenje gostiju.

2. Pristupačnost

Da biste uistinu upoznali sve svoje sudionike, provjerite nudi li platforma koju odaberete značajke pristupačnosti, uključujući titlove, prijevod i transkripciju. Dodavanjem relevantnih integracija možete proširiti svoju publiku i osigurati da više vaših sudionika može u potpunosti sudjelovati u događaju.

3. Visokokvalitetna isporuka sadržaja

Sve aplikacije za angažman i pristupačnost na svijetu ne bi značile ništa ako sadržaj koji predstavljate nije svjetske klase. Isporuka visokokvalitetnog sadržaja zahtijeva promišljeno planiranje od strane organizatora događaja kako bi se osiguralo da su očekivanja njihove publike ispunjena.

Era hibridnih događanja je sada, a event industrija je tu za to. Odabirom platforme koja nudi impresivan niz partnerskih aplikacija u trgovini aplikacija i pruža visokokvalitetan sadržaj, možete ugostiti uspješan događaj koji doseže veću publiku nego ikad prije. Hopinova platforma, na primjer, nudi mnoge integracije koje je čine sve-u-jednom partnerom tako da planeri mogu stvoriti besprijekorno, impresivno iskustvo za sve.