fbpx

O nama

Zašto mi?

Eventful je prva i trenutno jedina agencija u Hrvatskoj koja se bavi organizacijom u potpunosti održivih evenata.

Pružamo vam full service usluge organizacije evenata uz naglasak na održivost kroz cijeli proces planiranja eventa kao i njegovu egzikuciju te sve postupke nakon samog eventa.

Najčešće se radi o privatnim osobama za koje organiziramo evente, ali smo spremni uhvatiti se u koštac sa svim eventima privatnih osoba, ukoliko je održivost nešto do čega vam je zaista stalo i želite biti drugačiji od drugih uz fokus na društvo i okoliš.

U ovim novim uvjetima prelaska na online opcije, svakodnevno pratimo trendove i nove opcije organizacije evenata, kako bismo bili spremni za sve vaše zahtjeve. Trenutno smo i u procesu izrade prve hrvatske platforme za virtualne evente kako bi je personalizirali i prilagodili upravo vama.

Iako se nalazimo u Zagrebu, za vas smo spremni organizirati event na bilo kojem dijelu lijepe naše Hrvatske, samo nam trebate pružiti šansu da vas oduševimo i za vas pronađemo idealnu lokaciju!

Za sve one kojima je stalo do toga što reda, koji znaju da održivost nije samo trend, već i potreba svih nas – tu smo za vas!

A svi oni koji još nisu svjesni – dopustite nam da vam pokažemo i sigurni smo kako nećete zažaliti već ćete i na drugom eventu tražiti još malo više.